Αστυνομικός προσποιείται ατύχημα, πέφτει πάνω σε αμάξι, σπάει το παρμπρίζ και ο οδηγός συλλαμβάνεται !!! (Video)

Αργεντινός αστυνομικός προσποιείται ότι πέφτει, χτυπάει πάνω σε αυτοκίνητο και συλλαμβάνει τον οδηγό ως υπαίτιο τροχαίου ατυχήματος. Επειδή μπορεί.

Υπό άλλες συνθήκες ο άτυχος οδηγός θα ήταν ακόμα στα κρατητήρια. Η δύναμη των social media όμως τον έσωσε.

Αργεντινός αστυνομικός βρέθηκε στο διάβα του και αποφάσισε να προκαλέσει τροχαίο με περισσή χάρη που θα ζήλευε και ποδοσφαιριστής που πέφτει στη μεγάλη περιοχή για να πάρει πέναλτι.


Argentinian cop jumps on a car από CDemo83


Το εν λόγω όργανο της τάξης περπατούσε μαζί με τους συναδέλφους του εν μέσω κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μετέβαινε σε σημείο που λάμβανε χώρα διαδήλωση εργατών σε κεντρική περιοχή του Μπουένος Άιρες.

Προφανώς για να ανακόψει την κυκλοφορία και να προκαλέσει χάος, ο αστυνομικός έπεσε επίτηδες πάνω στο όχημα του ανυποψίαστου πολίτη, έσπασε το παρμπρίζ και στη συνέχεια προσποιούμενος τον τραυματισμένο, έδωσε "πάσα" στους άνδρες που τον συνόδευαν για να συλλάβουν τον οδηγό.

Όπως φαίνεται, ο άνδρας οδηγείται με τη βία έξω από το όχημα, τοποθετείται με το πρόσωπο στην άσφαλτο και του περνάνε χειροπέδες.

Τέλειο σχέδιο με μια μικρή όμως παράβλεψη. Μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν δημοσιογράφος ο οποίος κατέγραψε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο και την έδωσε στη δημοσιότητα.

Η είδηση πήρε διαστάσεις στην Αργεντινή, ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος και διετάχθη ένορκη διοικητική εξέταση για την ομάδα των δυνάμεων της αστυνομίας που επιδόθηκε στην παραπάνω θεατρική παράσταση.

Σημειώνεται πως η ομάδα ενστόλων που καταγράφεται στο βίντεο ονομάζεται "Gendarmerie" και αποτελεί ένα μεικτό σώμα στρατιωτών και αστυνομικών που επιστρατεύονται κατά το δοκούν και ανάλογα με την περίσταση.
http://news247.gr
(Πηγή: Mirror)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)