Τα επικά κατορθώματα ενός «μακρυχέρη» δημάρχου στη Βολιβία !!! (Video)

Λα Πας, Βολιβία
Ο 75χρονος Πέρσι Φερνάντες είναι δήμαρχος της Σάντα Κρους ντε λα Σιέρα, της πιο πυκνοκατοικημένης πόλη της Βολιβίας. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς οι πολίτες τον έχουν εκλέξει πέντε φορές.

Έχει όμως κερδίσει και τον τίτλο του «μακρυχέρη», όχι για καλό σκοπό. Το πιο πρόσφατο κατόρθωμά του είχε να κάνει με μια νεαρή δημοσιογράφο, η οποία έκατσε δίπλα του στη διάρκεια εκδήλωσης.

Δεν είχε προλάβει η κοπέλα να καθίσει και το χέρι του δημάρχου βρέθηκε να ακουμπά στο πόδι της. Εκείνη βέβαια αντέδρασε άμεσα και τελικά -με λίγη παραπάνω προσπάθεια- κατάφερε να το βγάλει.



Ο Συνήγορος του Πολίτη αποφάσισε να στραφεί κατά του δημάρχου, ζητώντας να ασκηθεί δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση, ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνει και βουλευτής της Αντιπολίτευσης.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 75χρονος απασχολεί τα ΜΜΕ με τις πράξεις του, καθώς πρόσφατα -όπως γράφει η El Pais- το χέρι του βρέθηκε στα οπίσθια δημοτικής συμβούλου, την ώρα που εκείνη μιλούσε στο πλήθος.

Σε μια άλλη περίπτωση, άρπαξε μια κοπέλα και τη φίλησε με το ζόρι στο στόμα. Έκπληκτη και αμήχανη η ίδια, απομακρύνθηκε σκουπίζοντας το στόμα της...


http://news.in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)