ΦΡΙΚΗ: Ένα κομμένο κεφάλι κουταβιού στο δρόμο της Βούντενης- Μήνυση καταθέτει ο Δήμος !!!

Πάτρα
Χτες το απόγευμα μέλος του Δ.Σ του Αχαϊκού Συλλόγου για την Μέριμνα των Ζώων είδε στον δρόμο της Βούντενης ένα κομμένο κεφάλι σκύλου. Πλησίασε και διαπίστωσε πως πρόκειται για κεφάλι κουταβιού το οποίο έχει κοπεί με ακρίβεια στο ύψος του σαγονιού. 

Σήμερα ο Σύλλογος ενημέρωσε τον Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τους αντιδημάρχους κ. Σιγαλό και κ. Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας περισυνέλεξαν το κεφάλι του ζώου και θα ειδοποιήσουν τον εισαγγελέα ενώ θα καταθέσουν και μήνυση κατ' αγνώστου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος για την Μέριμνα των Ζώων δηλώνει:
"Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πατρέων για την άμεση κινητοποίηση. Όποιος σκότωσε αυτό το ζώο έχει πολύ σοβαρά προβλήματα. Ειδικά με την κίνηση του να πετάξει το κεφάλι σε κοινή θέα, μας δηλώνει πως αδιαφορεί για κάθε συνέπεια της πράξης του. Παρακαλούμε όποιος αναγνωρίζει το ζωάκι αυτό, όποιος το είχε δει αδέσποτο ή στην αυλή ή στο κοτέτσι ή στο μαντρί κάποιου στην ευρύτερη περιοχή της Βούντενης ας μας καλέσει στο 6933 22 4040 ή ας καλέσει τον Δήμο Πατρέων στο 2613600700.

Όποιος το έκανε αυτό είναι επικίνδυνος. Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια κάποιος είχε σφηνώσει το σώμα ενός ζώου σε ένα δέντρο στην Παπαφλέσσα & Μαιζώνος, στην πλατεία. Παρακαλούμε βοηθήστε να βρεθεί αυτός που σκότωσε το ζώο. Βοηθήστε μας να σταματήσουμε ένα επικίνδυνο άνθρωπο που δεν θα αργήσει να στραφεί κατά αδύναμων συμπολιτών μας, αν δεν το έχει κάνει ήδη"

http://www.thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)