Πυραμίδες απάτη, παρατηρούνται τελευταία στην Ελευσίνα !!!

Ένα δίκτυο...πωλητών έκανε την εμφάνιση του τελευταία και στην Ελευσίνα και μέσα από συναντήσεις σε καφετέριες στην παραλία, προσπαθεί να προσελκύσει  υποψήφια θύματα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κάποιο δίκτυο που λυμαίνεται καφετέριες στην παραλία -κάτι που έγινε άμεσα  αντιληπτό και από μας- χρησιμοποιώντας laptop για παρουσιάσεις και εκεί προσπαθεί να προσελκύσει άτομα.

Μια νέα μορφή απάτης με τη μορφή πυραμίδας που  υπόσχεται φθηνές διακοπές και ταξίδια με την προϋπόθεση το κάθε άτομο να πληρώνει 200 έως 250 ευρώ για εγγραφή και μηνιαία καταβολή 30 ευρώ, προσπαθώντας συγχρόνως να εγγράψει και άλλα άτομα και έτσι να συνεχίζεται η πυραμίδα.

Εάν καταφέρει και εγγράψει έξι δικά του άτομα, του επιστρέφονται τα 250 ευρώ, καθώς και 50 ευρώ για κάθε νέο μέλος.

Υπάρχει πιθανότητα κάποιος να γραφτεί και να δώσει (λέμε τα μίνιμουμ: €250 + 12 μήνες Χ €30 = 250 + 360) €610 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο για να αποκτήσει προσφορές για φθηνές διακοπές; Να σημειωθεί ότι οι τόποι διακοπών είναι συγκεκριμένοι και τα πακέτα είναι επίσης για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι έτσι και είναι πραγματικά καλά πακέτα στα οποία γλιτώνεις το 50% ή και το 60% της τιμής, σε ποιον πραγματικά θα σύμφερε κάτι τέτοιο; Δίνεις €610 χωρίς να έχεις αποκτήσει τίποτα, μόνο την προσδοκία ότι ΑΝ θέλεις να πας διακοπές και θέλεις να πας στους τόπους που προσφέρουν, στα ξενοδοχεία που συνεργάζονται και στις ημερομηνίες που υπάρχουν διαθέσιμα τα πακέτα, τότε θα πληρώσεις το 40% της τιμής.


Πως λειτουργεί η "πυραμίδα".
1
4
16
64
256
1024
4096
16384
65536
Για να λειτουργήσει το όλο οικοδόμημα της πυραμίδας οι 4 πρώτοι που γράφτηκαν από τον επικεφαλής, πρέπει να βρουν ακόμα 16. Αυτοί οι 16 όμως θα γραφτούν και θα παραμείνουν γραμμένοι, μόνο αν έχουν γράψει άλλους 64. Αυτοί οι 64 όμως πρέπει να βρουν 256 κ.ο.κ. Ως αποτέλεσμα όλου αυτού, μόλις η 8η φουρνιά χρειάζεται 16.384, που όμως και πάλι θα γραφτούν μόνο αν βρουν τους άλλους 65.536 να γράψουν!    
Με πληροφορίες  από cretalive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)