Ποιος θα κερδίσει την «Χρυσή Μπάλα»: Μέσι, Ρονάλντο ή Ριμπερί;

Μεγάλη αγωνία απόψε για το ποιος θα κερδίσει την «Χρυσή Μπάλα»!

Η μάχη γίνεται ανάμεσα στους: Μέσι, Ρονάλντο αλλά και Ριμπερί! Η απάντηση θα δοθεί στις 19:30 το απόγευμα στη Ζυρίχη.

Ο Γάλλος Ριμπερί, σε 52 αγώνες έχει 22 γκολ και 18 ασίστ, ο Μέσι 42 γκολ και 15 ασίστ σε 45 αγώνες και ο Ρονάλντο 56 αγώνες, 66 γκολ και 15 τελικές πάσες. Φέτος είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος γύρω από τη Χρυσή Μπάλα.

Ο Μέσι έχει ουσιαστικά τεθεί νοκ άουτ μετά από 4 σερί κατακτήσεις αλλά και τραυματισμό που τον άφησε εκτός για σημαντικό διάστημα, ο Ριμπερί έχει τους τίτλους με το μέρος του και ο Ρονάλντο τα περισσότερα γκολ.

Σενάρια έχουν υπάρξει πολλά, ακόμα και για το αουτσάιντερ που λέγεται Μέσι, ο Ριμπερί δήλωσε ότι στο σπίτι του υπάρχει ήδη θέση για το τρόπαιο, ενώ η ψηφοφορία πήρε παράταση, που δεν άρεσε σε πολλούς.

Ο Ρονάλντο θα δώσει το «παρών» στο Gala που θα γίνει στην Ζυρίχη παρά την πρόσφατη κόντρα με τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ και πολλοί μιλούν ότι αυτό από μόνο του λέει πολλά. 

Να σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει 7 παρουσίες στην πρώτη τριάδα και φυσικά είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Στη 2η θέση είναι ο Κριστιάνο με 6 παρουσίες.

Η Γερμανία και η Ολλανδία είναι στην κορυφή των χωρών με τις περισσότερες διακρίσεις, έχοντας από 7 τρόπαια.

Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια, αφού πλέον έχει δέκα. Γιουβέντους και Μίλαν ακολουθούν με 8 τρόπαια.

O Μέσι είναι ο παίκτης με το... απίστευτο 98.54% στους ψήφους για η χρυσή μπάλα του 2009. Ο Πλατινί το 1984 είχε 98.45%.

http://www.star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)