Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία αλληλεγγύης: Αγόρασαν κρέας αξίας 16.000€ για οικογένειες που δεν είχαν – Οι γυναίκες μυστήριο της Βαρβακείου !!!

Ένα μυστήριο που δε μοιάζει με όλα τ’ άλλα. Ένα μυστήριο με τη γλυκιά γεύση των Χριστουγέννων. Με τη γλυκύτητα της αλληλεγγύης και της ελπίδας πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι.

Κανείς δεν ξέρει αν έγινε. Άρχισε να ακούγεται τις τελευταίες ώρες, γρήγορα άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Άλλοι είπαν πως οι γυναίκες που πήγαν στη Βαρβάκειο κι αγόρασαν 16.000 ευρώ κρέας για οικογένειες που δε μπορούσαν να ψωνίσουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ήταν δυο. Άλλοι είπαν πως ήταν τέσσερις κι άλλοι πως ήταν οκτώ.

Σύμφωνα με το Star, οι γυναίκες ήταν εκπρόσωποι εταιρίας, που όμως δε θέλησαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά της.


Όλα έγιναν στη Βαρβάκειο αγορά. Λέγεται πως οι συγκεκριμένες γυναίκες εντόπιζαν όσους αγόραζαν λίγο κρέας. Τους προέτρεπαν να αγοράσουν κι άλλο. Και μετά, στέκονταν δίπλα στο ταμείο. Πλήρωναν το κρέας κι έφευγαν.

Συνολικά φέρονται να διέθεσαν 16.000 ευρώ.

Δε φορούσαν κόκκινες στολές. Κανείς δεν τις έχει περιγράψει. Κανείς δεν ξέρει πόσες ήταν. Αλλά αν υπάρχει Άγιος Βασίλης γιατί να μην υπάρχουν και οι θηλυκές βοηθοί του;


http://www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews