Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έμποροι ναρκωτικών πολιορκούν τα δημοτικά !!!

Στην Ελλάδα της κρίσης, ακόμη και οι έμποροι ναρκωτικών έχουν διαμορφώσει το...μάνατζμεντ της διακίνησης των «προϊόντων» τους, διευρύνοντας το πελατολόγιό τους σε ηλικίες που αγγίζουν ανήλικα παιδιά.

Για να «ρεφάρουν» τις απώλειες στα εισοδήματά τους από την έλλειψη ζήτησης στη διακίνηση «σκληρών» -και πιο ακριβών- ναρκωτικών, έχουν βαλθεί να παρασύρουν «άγουρους» μαθητές γυμνασίων, ακόμα και δημοτικών στη χρήση του φθηνότερου χασίς.

Πλέον, όλο και περισσότερα σχολιαρόπαιδα ξοδεύουν το χαρτζιλίκι, το οποίο παίρνουν από το σπίτι τους, με το να προμηθεύονται «φούντα» -και, μάλιστα, τις περισσότερες φορές με προέλευση από την Αλβανία.

Η αποκάλυψη αυτή προκύπτει από ελέγχους που πραγματοποίησε η Δίωξη Ναρκωτικών σε μαθητές ενός γυμνασίου στα βόρεια προάστια, οι οποίοι επρόκειτο να αναχωρήσουν για διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή.

Σε συνεννόηση με το γυμνασιάρχη και με τους καθηγητές, οι αστυνομικοί της Δίωξης μπήκαν στο πούλμαν που θα μετέφερε τα παιδιά στον προορισμό τους, προκειμένου να κάνουν έρευνα.

Αμέσως, ο διάδρομος του οχήματος γέμισε...τσιγαριλίκια, τα οποία πετούσαν έντρομοι οι μαθητές, 
ώστε να μην βρεθούν στην κατοχή τους.

Μάλιστα, όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης αντέδρασε, μυρίζοντας τις αποσκευές των μαθητών, στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στους σάκους και στις βαλίτσες μέχρι και χάπια ecstasy.

Φυσικά, οι αστυνομικοί της Δίωξης δεν συνέλαβαν κάποιο μαθητή, αλλά φρόντισαν μαζί με τους καθηγητές να ενημερώσουν τους γονείς τους, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.

Πηγή: Espresso
http://www.cretalive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)