Χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού από την Τρίτη !!!

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ την Τρίτη αναμένεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες πλήττουν από το πρωί του Σαββάτου το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δ. Στερεά, τη Δ. Πελοπόννησο και την Α. Πελοπόννησο.

Την Κυριακή, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Α. Στερεά, την Εύβοια και μετά το μεσημέρι στην Κ. Μακεδονία, τη Θράκη, ενώ από το απόγευμα στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. 

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βουνά της Ηπείρου, της Δ. Στερεάς, της Δ. και Κ. Μακεδονίας (πάνω από τα 1.000 μέτρα).

Στην Αττική, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής.

Τη Δευτέρα, τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν, κατά διαστήματα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δ. Στερεά, καθώς και στη δυτική και νότια Πελοπόννησο.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δ. Στερεάς και της Μακεδονίας και από το βράδυ στις ημιορεινές περιοχές της Δ. Μακεδονίας (περίπου 600-700 μέτρα).

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Τρίτη, ενώ παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σχεδόν σε όλα τα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της χώρας. 


Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)