Οι πιο… θερμές φωτογραφίες ηφαιστείου !!!

Υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι στον κόσμο που αψηφούν τις δυσκολίες, ανεβαίνουν σε επικίνδυνες κορυφές και σε απότομα σημεία προκειμένου να έχουν μια καλή λήψη. Στη λίστα αυτή προστέθηκε πρόσφατα και ο Kawika Singson που ζει στη Χαβάη και ειδικεύεται στη φωτογράφιση ηφαιστειακών τοπίων, τον οποίο απαθανάτισε να καίγεται ο Chris Hirata. Βασικό χαρακτηριστικό του Kawika είναι το γεγονός ότι δεν φοβάται τη θερμότητα και συνήθως προσεγγίζει πολύ κοντά στα ηφαίστεια που πρόκειται να φωτογραφίσει.
Όμως αυτό που έκανε τελευταία όχι απλώς κόβει την ανάσα αλλά τρομοκρατεί κιόλας. Γιατί πώς αλλιώς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που στήνει τη μηχανή του σχεδόν πάνω στο ηφαίστειο, εκεί όπου οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές για να έχει μια καλή λήψη. 
Για το συγκεκριμένο πλάνο, όπου πήραν φωτιά τα παπούτσια και ο τρίποδας ο ίδιος λέει: «Πάντα προσπαθώ να πρωτοτυπώ στις λήψεις μου και να κάνω το αδύνατο δυνατό. Βρέθηκα πολύ κοντά στο ηφαίστειο, τόσο που πήρα φωτιά χωρίς καλά καλά να το καταλάβω. Δεν άντεξα για πολύ τη θερμότητα και έχασα ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα τρίποδο. Οι λήψεις πάντως με αποζημίωσαν». Εκκεντρικός, τολμηρός και άφοβος…
perierga.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)