Υδροπλάνα σε Μεσολόγγι και Αμφιλοχία !!!

Νέες επαφές για τα σημεία προσγείωσης υδροπλάνων είχαν εκπρόσωποι της εταιρίας με δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός τους να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές αλλά και σύνδεση διαφόρων περιοχών της χώρας μας με υδροπλάνα.

Στις συναντήσεις που έγιναν με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας Απόστολο Κοιμήση το επιτελείο της εταιρείας Ελληνικά Υδροπλάνα Α.Ε/Hellenic Seaplanes S.A συζήτησαν για τους χώρους προσγείωσης των υδροπλάνων, αλλά και ελλιμενισμού τους ώστε «να διασφαλισθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ασφαλέστερη λειτουργία τους εντός και εκτός λιμένος των δύο κοινοτήτων». Αυτό που θέλουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας είναι να μην υπάρξει κανένα νομικό πρόβλημα αλλά κυρίως να μην διακυβευτεί η ασφάλεια των επιβατών και των πτήσεων.

Όπως τόνισε ο κ. Ασσαριώτης, αντιπρόεδρος της εταιρείας, σκοπός της εταιρείας «είναι η ανάπτυξη και η δημιουργία των κατάλληλων υποδομών (υδατοδρόμια) έτσι ώστε να παρέχουν την απαιτούμενη επιχειρησιακή υποστήριξη με υδροπλάνα καθώς και τη σύνδεση της κεντρικής Ελλάδας με την νησιωτική». Ο «άσος στο μανίκι» της εταιρίας μετακίνησης τουριστών με υδροπλάνα είναι η ανάπτυξη νέων προορισμών προσφέροντας μια ασφαλή και γρήγορη λύση δίνοντας τέλος στις πολύωρες, άβολες και αργές μετακινήσεις αλλά ταυτόχρονα βοηθώντας την τουριστική ανάπτυξη της χώρας.

Η μετακίνηση τουριστών με υδροπλάνα είναι μια ακόμα επιλογή στον τομέα των εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Οι δύο Δήμοι έλαβαν την πρόταση της εταιρείας Ελληνικά Υδροπλάνα Α.Ε/Hellenic Seaplanes S.A πολύ θετικά και υπέδειξαν τα πιθανά σημεία πρόσδεσης και ελλιμενισμού των υδροπλάνων.
 
http://www.aixmi-news.gr
www.touristorama.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)