Βρέθηκαν όλμοι στο βυθό της Τριχωνίδας !!! (video)

Επιχείρηση εξουδετέρωσης 40 όλμων του Β΄ παγκοσμίου πολέμου που βρέθηκαν στο βυθό της Τριχωνίδας, έγινε προ ημερών στην περιοχή Προφήτης Ηλίας της Κάτω Μυρτιάς.  

Τη σκυτάλη των ανδρών της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών  (ΟΥΚ), του  κλιμακίου του Πολεμικού Ναυτικού που εδρεύει στο  Σκαραμαγκά, οι οποίοι ανέσυραν τους όλμους, πήραν πυροτεχνουργοί του  στρατού ερχόμενοι από τα Γιάννενα οι οποίοι και προέβησαν σε επιχείρηση εξουδετέρωσης.



Το γενικό συντονισμό των επιχειρήσεων διεκπεραίωσε με άψογο τρόπο το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου στο οποίο κατέφθασαν οι αρχικές πληροφορίες λόγω και της παρατηρητικότητας ενός ψαρά που στα δίχτυα του μπλέχτηκε όλμος.

Η επιχείρηση, την οποία αποκαλύψαν δημοσιεύματα των εφημερίδων ΓΕΓΟΝΟΣ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,  ξεκίνησε την Πέμπτη  με όλους τους κανόνες που επιβάλλεται , παρουσία ασθενοφόρου και πυροσβεστικού από το Θέρμο, και αφού αποκλείστηκε η γύρω περιοχή  οι δύτες ανέσυραν το πολεμικό υλικό,  όλμους ιταλικής προέλευσης και τους εξουδετέρωσαν οι πυροτεχνουργοί.
Αξίζει πάντως να αναφερθεί η παρότρυνση του διοικητή του Α.Τ. Θέρμου Αλέξη Αντωνίου προς τους πολίτες που ενδέχεται να εντοπίσουν σχετικό υλικό να ενημερώνουν άμεσα για να προλαμβάνονται οι κίνδυνοι.
http://www.agrinionews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)