Πετάει ο γάιδαρος; Αν είναι στο χάμπουργκερ... ναι !!! (video)

Ένα απολύτως πρωτότυπο τρόπο επινόησε μια αλυσίδα γρήγορου φαγητού στο Σόχο του Λονδίνου προκειμένου να σερβίρει τους πελάτες της. 

Θεωρώντας πως οι γνωστοί δίσκοι σερβιρίσματος δεν αποτελούν παρά ένα πληκτικό παρελθόν, τοποθετεί τα πιάτα της επάνω σε μικρά τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα τα οποία χειρίζονται οι σερβιτόροι-πιλότοι.

Το εν λόγω gadget είναι εξαιρετικά ελαφρύ, καθώς για την κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί ανθρακονήματα, κατασκευασμένο και διαθέτει τέσσερις έλικες. 

Δεν θα είχε όμως καμία λειτουργική αξία αυτός ο ιπτάμενος σερβιτόρος αν δεν διέθετε και δύο ενσωματωμένες κάμερες, -υψηλής ευκρίνειας μάλιστα-, που επιτρέπουν στο προσωπικό της κουζίνας να μπορεί να το κατευθύνει όπου πρέπει, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχει άμεση οπτική επαφή με τους πελάτες.


Όσο όμως προχωρημένη και αν δείχνει η γιαπωνέζικη τεχνολογία του συγκεκριμένου μίνι ελικοπτέρου που κάνει τα φαγητά να πετούν, δείχνει να είναι εξαιρετικά πίσω σε σχέση με τη δική μας την (απολύτως) ελληνική που καταφέρνει να απογειώνει τις τιμές τους... Και μάλιστα με τον απλό παραδοσιακό δίσκο.
 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player 
Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης 
Πηγή: The Guardian
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)