Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αγώνα δρόμου στην Αθηνών-Σουνίου !!!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου από την Λίμνης Βουλιαγμένης έως την οδό Αίθρας, αλλά και του ποδηλατικού γύρου της Γλυφάδας.

Λόγω διεξαγωγής  Αγώνα Δρόμου 10 χ.λ.μ. την Κυριακή και τις ώρες 08.00 έως 10.30, θα γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Αθηνών - Σουνίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο τμήμα της από την Λίμνης Βουλιαγμένης έως την οδό Αίθρας (Βάρκιζα), περιοχής Δήμου Βουλιαγμένης – Βάρης – Βούλας.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις θα γίνονται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και για τον ποδηλατικό γύρο στη Γλυφάδα

Λόγω διεξαγωγής Ποδηλατικού Γύρου στην περιοχή του Δήμου Γλυφάδας, την Κυριακή, θα πραγματοποιηθούν από τις  11.00 έως 13.30 σταδιακές και τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά μήκος των οδών της  κατωτέρω διαδρομής:

Αφετηρία: Αλ. Παναγούλη & Ναυσικάς – Σ. Καράγιωργα – Λαζαράκη –Ν. Ζέρβα – Αγ. Νικολάου – Ερμού -  Πρίγκιπα Πέτρου – Δ. Γούναρη - Όλγας – Κυνουρίας – Ιθάκης – Γεννηματά – Αγ. Νεκταρίου – Ηρακλείων Στηλών – Λευκωσίας – Μ. Ασίας – Γεννηματά – Α. Παπανδρέου – Παλμύρας – Σοφ. Βέμπο – Λ. Βουλιαγμένης – Ελ. Βενιζέλου – Περγάμου – Κ. Καραμανλή - τερματισμός Αλ. Παναγούλη.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στην παραπάνω διαδρομή κατά τις ώρες διεξαγωγής της εκδήλωσης και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)