Αντίστροφη μέτρηση για το τραγούδι που θα στείλει η Ελλάδα στη Eurovision !!! (σήμερα το βράδυ ζωντανά από την ΕΤ1 στις 21:00 )

Σήμερα ο ελληνικός τελικός
Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει στη Σουηδία επιλέγεται σήμερα το βράδυ της Δευτέρας σε μία εκδήλωση που θα παρουσιάσουν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης.
 

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1 στις 21:00.
 

Πρώτη στη σκηνή θα εμφανιστεί η Θωμαή Απέργη με το One Last Kiss. Δεύτεροι θα εμφανιστούν οι Alex Leon Feat και η Giorgina με το Angel. Τρίτοι οι Koza Nostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης με το Alcohol is Free και τέταρτη η Αγγελική Ηλιάδη με το Χίλιες και μια Νύχτες.
 

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό θα ψηφίσει μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).
 

Αυτό που θα επιλεγεί, θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο τελικός.

Newsroom ΔΟΛ
πατήστε εδώ για να ακούσετε τα τραγούδια:Eurovision: Τα 4 υποψήφια τραγούδια !!! (Video)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)