Αγόρασε στρείδια και βρήκε μέσα… μαργαριτάρι

Απίστευτη τύχη είχε ένας 34χρονος από την Βρετανία ο οποίος τρώγοντας δύο στρείδια προκειμένου να ξεπεράσει το hangover ανακάλυψε ένα μικροσκοπικό μαργαριτάρι. 
Ο Τζέιμς Χάμφρις πήγε μέχρι το τοπικό ψαράδικο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον βαρύ πονοκέφαλο που είχε εξαιτίας της προηγούμενης νυχτερινής εξόδου του. Όμως την ώρα που έτρωγε τα στρείδια αισθάνθηκε ένα μικρό πραγματάκι μέσα στο στόμα του.
 «Στην αρχή πίστεψα πως έσπασε κάποιο κομμάτι από τα δόντια μου» λέει ο Χάμφρις ο οποίος με έκπληξη αντίκρισε ένα μικροσκοπικό μαργαριτάρι.
Το εύρημα είναι πραγματικά σπάνιο αφού στα στρείδια της οικογένειας Pteriiidae εμφανίζονται τα μαργαριτάρια και όχι στα στρείδια του γένους Crassostrea, τα οποία αγόρασε ο 34χρονος από την Κορνουάλη.

«Τρώω δύο στρείδια κάθε Σάββατο πρωί. Είναι το τέλειο γιατρικό για το hangover. Είναι γευστικό φρέσκο και πολύ καλύτερο από το Red Bull» δηλώνει ο 34χρονος Τζέιμς στην Daily Mail.
Οι εκτιμητές πάντως έχουν μείνει εκστασιασμένοι από το εύρημα και δεν είναι σε θέση να του δώσουν συγκεκριμένη τιμή καθώς όπως λένε δεν έχουν ξαναδεί κάτι τέτοιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)