Πλοίο «φάντασμα» πλέει ακυβέρνητο στο Βόρειο Ατλαντικό !!!

Η «Αγάπη Ορλόβα», το ρωσικό πρώην κρουαζιερόπλοιο πλέει ακυβέρνητο στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Εν πλω δεν υπάρχει κανένας, ούτε ένας ναύτης. Μοναδικοί επιβαίνοντες σ’ αυτό το πλοίο που πλέει στον Ατλαντικό και κατευθύνεται ακυβέρνητο προς τις ακτές της Ιρλανδίας είναι, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, μερικοί αρουραίοι.

Το πρώην κρουαζιερόπλοιο «Lyubov Orlova» (Αγάπη Ορλόβα) είναι εδώ και μέρες έρμαιο των κυμάτων.Δίχως πλήρωμα και δίχως αναμεταδότη που θα μπορούσε να υποδείξει την ακριβή του θέση, έχει μετατραπεί σ’ ένα πλοίο – φάντασμα.

Έπειτα από χρόνια υπηρεσίας, το ρωσικό κρουαζιερόπλοιο – παγοθραυστικό κατασχέθηκε το 2010 από τις καναδικές Αρχές εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας που το εκμεταλλευόταν.

Για δύο χρόνια το πλοίο ήταν αραγμένο στο λιμάνι του Σεντ Τζόουνς. Έπειτα πέρασε στα χέρια μιας εταιρείας η οποία είχε την ευθύνη του παροπλισμού του και στο τέλος του προηγούμενου μήνα ένα ρυμουλκό ανέλαβε να το μεταφέρει στον Άγιο Δομίνικο. 
Μόνο που κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης έσπασε το καραβόσκοινο και η «Αγάπη Ορλόβα» έμεινε ακυβέρνητη. Σήμερα κατευθύνεται προς τις ακτές της Ιρλανδίας και οι Αρχές της χώρας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ακόμα και βομβαρδίζοντάς το πλοίο ώστε να το βυθίσουν.
http://fouska.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)