Το αυτοκίνητο με το μυστικό ντεπόζιτο που «επισκέπτεται» τα πρατήρια !!!

Εδώ και αρκετό καιρό η εταιρεία πετρελαιοειδών ΕΚΟ, έχει βγάλει στη… γύρα δύο συμβατικά αυτοκίνητα προκειμένου να πατάξει από μόνη της (αφού δεν μπορεί η Πολιτεία), τις όποιες... πονηριές σκέφτονται οι πρατηριούχοι για να κλέψουν τους ανυποψίαστους πελάτες.  

Τα εν λόγω αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με επιπλέον ρεζερβουάρ αλλά και με όλα τα σύγχρονα μέσα προκειμένου να γίνεται μέτρηση της ποσότητας καυσίμου και να γίνεται σύγκριση με την ποσότητα που εμφανίζεται στην αντλία. 
Η εικόνα από το εσωτερικό του χώρου... αποσκευών
Η μέτρηση γίνεται μυστικά και δεν ενημερώνεται επιτόπου ο πρατηριούχος για να μην γνωρίζει και ποιος ήταν αυτός που του έκανε τη μέτρηση.
 

Τα στοιχεία συγκεντρώνονται σε έναν μικρό υπολογιστή και στέλνονται απευθείας σε μία κεντρική μονάδα. Αμέσως μετά ειδοποιείται το αρμόδιο συνεργείο και γίνονται οι ανάλογες κινήσεις που οδηγούν ακόμα και σε λήξη συνεργασίας με τον πρατηριούχο. 

Σε κάθε περίπτωση η κίνηση με τα δύο αυτοκίνητα που φέρουν μυστικά ντεπόζιτα μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί τόσο για τους οδηγούς όσο και για τις ίδιες τις εταιρείες που δείχνουν ότι, τελικά, σέβονται τους πελάτες τους. 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)