Έκρηξη στο πάρκινγκ του Mall !!!

Έκρηξη σημειώθηκε στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου «The Μall Αthens» στο Μαρούσι στις 10.45.

Μέχρι στιγμής υπάρχει αναφορά για μικροτραυματισμό δύο ανδρών της ασφάλειας του Mall (σεκιούριτι), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αρκετά καταστήματα.

Στις 09.55 και 09.59 άγνωστος τηλεφώνησε στην «Ελευθεροτυπία» και τη zougla.gr αντίστοιχα, προειδοποιώντας για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου και δίνοντας χρονικό περιθώριο 48 λεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ζούγκλας, ο μηχανισμός τοποθετήθηκε, δίπλα από ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, σε κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν από το υπόγειο στον 1ο όροφο του καταστήματος.

Τι ανάφερε ο άγνωστος που τηλεφώνησε στη Ζούγκλα:
Έχει τοποθετηθεί ισχυρός μηχανισμός στο εσωτερικό, επαναλαμβάνω στο εσωτερικό του Mall. Να εκκενωθεί ο σταθμός «Νεραντζιώτισσα» και η Ανδρέα Παπανδρέου. Να εκκενωθεί ο σταθμός.

Δεν είναι φάρσα θα ακολουθήσει ανάληψη ευθύνης». Ο άγνωστος που τηλεφώνησε στις 09.59 έδωσε περιθώριο 48 λεπτών.
 

Μεγάλο το χρονικό περιθώριο
Ο χρόνος των 48 λεπτών που έδινε ο άγνωστος σαφώς και ήταν αρκετός ώστε η αστυνομία και η ασφάλεια του εμπορικού κέντρου να εκκενώσουν το κτήριο και να εξέλθουν με ασφάλεια η δεκάδες πελάτες που βρίσκονταν στο χώρο. Όπως και έγινε. Οι πολίτες εξήλθαν δίχως κανένα πρόβλημα και δεν τραυματίστηκε κάποιος.

Ωστόσο γεννώνται ερωτηματικά για το εάν ελήφθη σοβαρά υπόψι η προειδοποίηση, καθότι υπήρξαν δύο μικροτραυματισμοί εργαζομένων. 


Ο εκκωφαντικός κρότος ακούστηκε στις γύρω περιοχές και ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν το σημείο.  

Η διεξαγωγή των δρομολογίων του ΗΣΑΠ έχουν διακοπεί στο σταθμό Νεραντζιώτισσα αυτή την ώρα, καθώς πραγματοποιείται έλεγχος.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας παραμένει κλειστό το τμήμα του Προαστιακού από Μεταμόρφωση έως Δ. Πλακεντίας. Τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά από και προς το σταθμό του Κιάτου έως το σταθμό της Μεταμόρφωσης και από και προς το σταθμό της Δ. Πλακεντίας έως το Αεροδρόμιο.


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος-Πέτρος Σιδερέας
http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)