Ο ΕΟΠΥΥ εξετάζει την επαναφορά του 184 !!!

Τον τριψήφιο αριθμό 184 για δωρεάν τηλεφωνικά ραντεβού των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ με γιατρούς εξετάζει να επαναφέρει ο Οργανισμός.

Εντός της ημέρας, όπως ανέφερε στον Βήμα 99,5 ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λ. Παπαγεωργόπουλος, θα συνεδριάσει ομάδα εργασίας προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επισήμανε ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι ένας οργανισμός που ξεκίνησε με βάρη και χρέη "αλλά είναι υποχρεωμένος να αντέξει", ενώ τόνισε ότι για να καλυφθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν θα αξιοποιηθούν νέοι άνεργοι με συμβάσεις μέσω του ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο ΕΟΠΥΥ απέστειλε εξώδικα στις εταιρείες πενταψήφιων αριθμών, κρίνοντας ότι προσβάλλουν το κύρος του.

Όπως ξεκαθάρισε ο Λ .Παπαγεωργόπουλος έχουν ήδη αποσυρθεί οι διαφημίσεις κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών μηνυμάτων, μετά και την εξώδικη διαμαρτυρία που κατέθεσε η νέα διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προς όλες τις εταιρείες που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες επικοινωνίας.

Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις θίγουν την αξιοπιστία του ΕΟΠΥΥ 

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη, καθώς θεωρεί ότι με τις συγκεκριμένες διαφημίσεις δεν επιτυγχάνονταν η ενημέρωση των ασφαλισμένων, αλλά αντίθετα, διακωμωδούνταν, το διαφημιζόμενο αντικείμενο.

Διαφήμιση για τα ραντεβού των ασφαλισμένων του... από newsview
http://news247.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)