Της απαγόρευσαν να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη με την ελληνική σημαία! !!!

Τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει η είδηση πως μία γυναίκα επιχείρησε να φωτογραφηθεί με μία δική της ελληνική σημαία στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, προκαλώντας τους φύλακες του μνημείου οι οποίοι της είπαν πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

 Σύμφωνα με την λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα, οι υπάλληλοι που εργάζονται στον χώρο αντέδρασαν μόλις την είδαν να φωτογραφίζεται λέγοντάς της πως υπάρχει ένα σχετικό ΦΕΚ το οποίο απαγορεύει την ανάρτηση σημαιών στον Ιερό Βράχο.

Υπενθυμίζεται πως άλλη μία τέτοια περίπτωση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας όταν ένας νομικός υποστήριξε πως του απαγορεύθηκε η είσοδος τόσο στην Ακρόπολη όσο και στην Βουλή επειδή κρατούσε μία ελληνική σημαία.

 http://www.briefingnews.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδη δεν κανει κανεις διασταυρωσεις και γραφει ο,τι να'ναι πηρα τηλεφωνο στον αρχαιολογικο χωρο. Ειπαν οτι το αρθρο ειναι κακοβουλο, το γεγονος οτι δεν επιτρεπονται συμβολα ειναι πολυ παλαια διαταξη. δεν ειναι κατι καινουριο. Δεν ειναι μονο η ελληνικη σημαια που δεν επιτρεπεται, ειναι ΟΛΑ τα συμβολ α, και χωρων και κινηματων, και ομαδων. Ειναι αληθες το αρθρο, αλλα με ημιτελης πληροφοριες και ισως και με παραπληροφοριση με σκοπο να οργιασει τον κοσμο. Επισης δεν επιτρεπονται κινηματογραφικες εγγραφες (ταινιων, διαφημισεων κτλ)χωρις ειδικη αδεια. Παιδια, οταν βλεπετε κατι τετοιο εξοργιαστικο, διασταυρωστε το. Παρ'τε κατευθιαν τηλεφωνο και ρωτηστε. Και για αυτον τον λογο δεν εχει αναφερθει σε ΝΕΤ/ΜΕΓΑ/ΑΝΤ1 κτλ και μονο σε blog και facebook. Απ'οτι φαινεται εχει βαλθει κοσμος και κοσμακης να ριξει σταχτη στα ματια και να χειραγωγήσουν λεπτομεριες απο διαφορους νομους, και να τα παρουσιασουν ετσι, ωστε να νομιζουμε οτι αυτα γινανε ΤΩΡΑ, με ολη αυτη τη κριση και τον κίνδυνο να μας παρουν τη χωρα και τη κληρονομια.
Ο χρήστης Μαρκος Καπιρης είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Ελληνική σημαία δεν είναι ένα τυχαίο σύμβολο.
Δεν μπορούμε να το βάζουμε μαζί με τα σύμβολα των ομάδων κτλ....
Το θέμα δεν είναι κύριοι εάν υπάρχει σεχετικό Φ.Ε.Κ, αλλά το γεγονός ότι σαν Έλληνες μας απαγορεύουν να κρατάμε την σημαία μας μέσα σε χώρο Ελληνικό.
Ορισμένοι ενδεχομένος θα προτιμούσαν άλλες σημαίες στην Ακρόπολη !!!!
Το ότι υπάρχει, αν υπάρχει σχετικό Φ.Ε.Κ δεν με απασχολεί.
Μην ξεφεύγουμε από την ουσία.
Κι εσύ φίλε ανώνυμε (7 Σεπτεμβρίου 2012 5:15 μ.μ)βγάλε της παροπίδες και μην προσκυνάς μόνο ότι σου σερβίρουν τα (ΝΕΤ/ΜΕΓΑ/ΑΝΤ1....)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)