2045 Avatar: μυστικό αθανασίας μόνο σε κροίσους !!! (Video)

Ένας Ρώσος επιχειρηματίας υπόσχεται να χαρίσει την αθανασία σε δισεκατομμυριούχους έναντι υψηλότατης αμοιβής. 
Το σχέδιο του ονομάζεται “2045 Avatar”.

Στην αρχή, με το που δημοσιοποιήθηκε η είδηση του φιλόδοξου επιχειρηματία όλοι έκαναν λόγο για μαγικά φίλτρα, ιεροτελεστίες και τελετουργικά αλλά η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος.
 

Θέλοντας και ο ίδιος προσωπικά να είναι ο πρώτος θνητός που θα ανακηρυχθεί και επίσημα αθάνατος αλλά και να «επιβλέψει» προσωπικά το πέρασμα προς την αιωνιότητα ο Ρώσος επιχειρηματίας παρουσίασε το πρότζεκτ που βασίζεται στην μεταμόσχευση ανθρώπινου εγκεφάλου σε ρομποτικό σώμα μέσα στην επόμενη δεκαετία.
Βασικό κίνητρο για τον ίδιο είναι οι άνθρωποι που το σώμα τους έχει φθαρεί στο μέγιστο βαθμό ή φέρουν μη αναστρέψιμες βλάβες .

Για το λόγο αυτό έχει προσλάβει 30 επιστήμονες ώστε να υποστηρίξουν το σχέδιό του.

Σε επιστολή του μόνο προς τους κροίσους της γης ανακοίνωσε:

«Έχετε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσετε την παράταση της ζωής σας ως την αθανασία. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανάπτυξη τέτοιων τεχνολογιών: κάτι τέτοιο δεν αποτελεί μια φαντασίωση επιστημονικής φαντασίας. Είναι στο χέρι σας να εξασφαλίσετε ότι αυτό θα συμβεί ενόσω ζείτε»

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ανοίξουν τα κεντρικά γραφεία στο Σαν Φραντσίσκο ενώ πρόκειται να οργανώσουν και διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση του σχεδίου.
«Η ομάδα του 2045 εργάζεται πυρετωδώς για τη δημιουργία ενός διεθνούς κέντρου έρευνας όπου θα απασχολούνται κορυφαίοι επιστήμονες για την ανάπτυξη ανθρωπόμορφων ρομπότ, μοντέλων «ζωντανών» συστημάτων, εγκεφάλου και συνείδησης. 
Στόχος αυτών, θα είναι μελλοντικά η μεταφορά της συνείδησης του ενδιαφερόμενου σε ένα τεχνητό σώμα, επιτυγχάνοντας έτσι την κυβερνητική του αθανασία»
http://in-fo-stires.blogspot.gr


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)