Σαν Σήμερα - Jennifer Lopez !!!

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez, γεν. στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης στις 24 Ιουλίου 1969) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια. 

Το πολυτάλαντο κορίτσι με την Πορτορικανή ομορφιά δεν περιορίστηκε στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Οι φιλοδοξίες της και η πίστη στον εαυτό της την ώθησαν να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει στον κόσμο της μουσικής. Έτσι κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με δεκατρία κομμάτια που ξεχώρισαν. 

Η Τζένιφερ χρειάστηκε οκτώ μήνες για να ηχογραφήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της On the 6, που η ίδια περιέγραφε λάτιν σόουλ.

Η πρώτη επαφή της Τζένιφερ με τον χώρο του θεάματος έγινε σε ηλικία είκοσι ετών, όταν έπιασε δουλειά ως χορεύτρια στην τηλεοπτική σειρά In Living Color
Από τότε υποδήθηκε διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής της στην ταινία Blood and Wine, δίπλα στον Τζακ Νίκολσον και του ρόλου της στην ταινία U Turn, παρέα με τον Σον Πεν. 

Ο ρόλος, όμως, που αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα της, ήταν εκείνος της τραγουδίστριας, στην ταινία Selena. Σήμερα, η Λοπέζ έχει περιουσία που ξεπερνά τα $250.000.000 κανοντάς την μια από της πιο πλούσιες γυναίκες του Χόλιγουντ. Οι πωλήσεις των άλμπουμ της ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια.

Το album της Como ama una mujer πουλα 1,2 εκατομμυρια,πωλησεις οι οποιες ειναι πολυ καλες για full-spanish album.Ωστοσο, το τελευταιο της album Brave εχει πολυ χαμηλες πωλησεις(μονο 650.000 αντιτυπα). 
To καινούριο της album LOVE? λένε ότι είναι η καλύτερη δουλειά της έως σήμερα. Είναι επίσης κριτής στο μεγαλύτερο μουσικό talent show της Αμερικής Αmerican Idol. 
http://el.wikipedia.org

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)