Λεοπάρδαλη διασώζεται ανεβαίνοντας μια σκάλα

Εγκλωβισμένη μέσα σε μια λίμνη στην περιοχή Sangatram της βορειο-ανατολικής Ινδίας με έναν ψηλό τοίχο ολόγυρα, αυτή η λεοπάρδαλη που βλέπετε ήταν σίγουρα σε δεινή θέση. 

 
Για κακή της τύχη, η απροσεξία είχε γι’ αυτήν πολύ άσχημα αποτελέσματα. Τι κι αν προσπάθησε να βρει έναν τρόπο να βγει από το νερό. Κανένα αποτέλεσμα!

Έμεινε μέσα πάνω από μία ώρα να κοιτάζει «μαραζωμένη» τον ψηλό τοίχο μπροστά της. Μια ομάδα δασολόγων από το Ινδικό Κέντρο Άγριας Ζωής ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους και έφτασαν αμέσως.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι η περιοχή είναι γνωστή για τις μεγάλες φυτείες τσαγιού που καλλιεργούνται εκεί, αλλά και για ένα μεγάλο δάσος που υπάρχει τριγύρω, το οποίο αποτελεί ενδιαίτημα για πολλά άγρια ζώα.

Η πρώτη σκέψη τους ήταν να προσπαθήσουν να τραβήξουν τη λεοπάρδαλη έξω ρίχνοντας στη λίμνη ένα δίχτυ. Όμως το άγριο ζώο δεν ήθελε με τίποτα να πιαστεί στα… δίχτυα τους! Η σκάλα ήταν η έσχατη λύση… Μην έχοντας άλλο τρόπο, το άγριο ζώο αναρριχήθηκε στη σκάλα και χάθηκε στο δάσος… Τέλος καλό όλα καλά!

http://perierga.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)