Δοκιμή συντριβής αεροπλάνου πραγματοποίησε το Discovery Channel σε συνεργασία με το Channel 4 (video)

Με την άτρακτο του να έχει κατακερματιστεί είναι δύσκολο να υπάρξουν επιζώντες μετά την αναγκαστική  προσγείωση ενός  Boeing 727 στη μέση της ερήμου!

Μην τρομάζετε... Οι εικόνες που παρακολουθείτε είναι από ένα πρωτοποριακό πείραμα που σχετίζεται  με τις επιπτώσεις των αεροπορικών δυστυχημάτων.

Το ντοκιμαντέρ είναι μια παραγωγή του Discovery Channel και του  Channel 4 που προσπαθούν να  εξερευνήσουν τα αποτελέσματα  "σοβαρής, αλλά βιώσιμης", συντριβής κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Τα γυρίσματα έγιναν σε απομακρυσμένο μέρος της ερήμου του Μεξικό, ενώ στο αεροπλάνο επέβαιναν περίπου 170 κούκλες οι οποίες καταγράφονταν κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.
Είναι η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 30 χρόνια που ένα  επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη  επίτηδες για ένα επιστημονικό πείραμα.

Η τελευταία φορά ήταν το 1984 όταν η NASA συνεργάστηκε με την FAA για τη  συντριβή ένα Boeing 720 στην έρημο Mojave στην Καλιφόρνια.

Ο Sanjay Singhal, εκτελεστικός παραγωγός του ντοκιμαντέρ, είπε "Νιώσαμε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνουμε" και πρόσθεσε "για το ντοκιμαντέρ εργάστηκαν νυχθημερόν 300 άτομα, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας παραγωγής, τους πιλότους, τους εμπειρογνώμονες, των στρατιωτικών, τις  ομάδες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής".

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί αργότερα φέτος.

http://news247.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)