Τους έβριζε χυδαία το...ραντάρ !!! (video)

Σε ένα μικρό χωριό της Γαλλίας, οι οδηγοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας τα όσα αναγράφονταν στην οθόνη τοπικού ραντάρ.

Εκπληκτοι οι οδηγοί που ξεπερνούσαν το όριο ταχύτητας, έξω από ένα μικρό χωριό της βόρειας Γαλλίας έβλεπαν βρισιές στην οθόνη του τοπικού ραντάρ και μάλιστα στα αγγλικά.

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, όσοι περνούσαν... τρέχοντας από το Οκούρ-σιρ-Σομ έβλεπαν την οθόνη να τους τιμωρεί με βρισιές που αναβόσβηναν σε κόκκινο χρώμα!
Εξαλλος για τις ύβρεις (τις οποίες εισέπραξαν πολλοί καθώς το όριο ταχύτητας στο σημείο ήταν μόλις 50 χλμ) ο δήμαρχος αναζήτησε τους υπευθύνους της εταιρίας να διαμαρτυρηθεί για τα αγενή μηχανήματά της. Ενημερώθηκε όμως ότι επρόκειτο για φάρσα ενός συνεργάτη της JCB, η οποία είχε κατασκευάσει και προσφέρει την οθόνη στην τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας, Ζαν-Κλοντ Μπουτόν, «ο προμηθευτής ήθελε να μου αποδείξει ότι το κείμενο που αναγραφόταν στην οθόνη ήταν γραμμένο με πολύ μικρά στοιχεία. Για το λόγο αυτό, έκανε μια δοκιμή και άλλαξε το συνηθισμένο μήνυμα. Κατόπιν όμως ξέχασε να επαναφέρει το αρχικό μήνυμα και άφησε στη μνήμη του ραντάρ τη γνωστή σε όλους αγγλική βρισιά. Ζητώ και πάλι συγγνώμη»!

Η προβληματική οθόνη πάντως επιδιορθώθηκε την Δευτέρα και πλέον οι οδηγοί λαμβάνουν μόνο πεζά, συνηθισμένα προειδοποιητικά μηνύματα με μικρά γράμματα...

iefimerida.gr
http://www.cretalive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)