Άγριο ξύλο σε κρεοπωλείο για τις υψηλές τιμές !!!

Πελάτης έδειρε τον κρεοπώλη σε κατάστημα του Ηρακλείου, γιατί είχε άλλη τιμή στη βιτρίνα και με άλλη του χρέωσε το αρνί που πήγε να αγοράσει! 

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε κρεοπωλείο της πόλης, καταδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο αφενός ότι οι πολίτες δεν μπορούν να αντέξουν άλλο την κοροϊδία των επιτήδειων, αφετέρου ότι λόγω των οικονομικών δυσκολιών μετράνε και το παραμικρό ευρώ!

Συγκεκριμένα, ένας πελάτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήγε να αγοράσει το αρνάκι του για να γιορτάσει με την οικογένεια του την Κυριακή του Πάσχα. Επισκέφθηκε λοιπόν το συγκεκριμένο κρεοπωλείο, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε αναρτήσει στη βιτρίνα τιμή πώλησης 6.69 ευρώ το κιλό.


Ο πελάτης μπήκε μέσα ζήτησε το αρνί του και πήγε να πληρώσει. Όταν όμως άκουσε το ποσό, ξαφνιάστηκε δυσάρεστα, αφού, κάνοντας τη διαίρεση των κιλών με το πληρωτέο ποσό, διαπίστωσε ότι το αρνί είχε τιμή 7.69 ευρώ το κιλό! Δηλαδή ένα ευρώ παραπάνω το κιλό!


Όταν ζήτησε τον λόγο της κοροϊδίας από τον κρεοπώλη, εκείνος ζήτησε και τα… ρέστα. Τότε τα αίματα άναψαν και ο πελάτης έγινε «ταύρος σε υαλοπωλείο», ξεσπώντας στον κρεοπώλη, τον οποίο έστειλε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο κεφάλι!

http://www.thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews