Προωθούν το "τσιπάρισμα" παιδιών με διαφανές αυτοκόλητο για λόγους ασφαλείας !!! (video)

"Και έκαμνε πάντας,...να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς, ή επί των μετώπων αυτών."

Κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε πανικό αλλιώς δεν εξηγείται το πως συγκεκριμένες φράσεις της Αποκάλυψης έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν κυριολεκτικά στη πραγματικότητά μας. 

Μιλάμε για αυτό που ανακοίνωσαν οι "ερευνητές" του Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" το οποίο έγινε και ολοκληρώθηκε στην Αθήνα.

Τι μας είπαν λοιπόν τα επικουρικά επιτελεία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης;

Ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά ένα τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στα παιδιά των οποίων οι γονείς επιθυμούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και διαρκώς ακόμα και απο το κινητό τους τηλέφωνο. 


Με λίγα λόγια θα αρχίσει με σοκαριστικό τρόπο η prova generale για το επερχόμενο μαζικό τσιπάρισμα όλων των πολιτών .

Ένα τσιπάρισμα που θα γίνει, όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι τεχνικοί της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στο χέρι ή στο μέτωπο (όπως δηλώνει και η επίμαχη φράση στη κορυφή του άρθρου) και που δεν θα χρειάζεται ούτε κάν εμφύτευση μιας και θα μπορεί να τοποθετείται σαν διαφανές αυτοκόλητο οπότε θα κάμψει πιο εύκολα την απωθητέα ιδέα εμφύτευσης στο ανθρώπινο σώμα τέτοιας συσκευής.

Άλλωστε η φράση λέει "λάβωσι χάραγμα" που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να είναι εντός του σώματος μπορεί κάλλιστα να είναι επιφανειακά κολλημένο.Το βίντεο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την αντοχή του “EES” καθώς και το πόσο εύκολα μπορεί να ενσωματωθεί στο δέρμα σαν παροδικό τατουάζ.

Όπως είχε πει ο Βενιαμίν Φρανκλίνος "Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια". Τα συμπεράσματα φυσικά δικά σας.
περισσότερα:clikare.blogspot.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)