Άρτα: Θα ανατίναζαν πούλμαν του Ολυμπιακού με 14 μολότοφ !!!

Τρία παιδιά απ’ την ευρύτερη περιοχή, τυφλωμένα απ’ την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και το μίσος τους για τον Ολυμπιακό...

περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου, τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα επέστρεφαν απ’ τα Γιάννενα, μετά τον αγώνα ΠΑΣ – Ολυμπιακού. Αν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δεν είχε προλάβει, το πιθανότερο είναι να είχαμε θρηνήσει θύματα...

Οι τρεις νέοι, όταν συνελήφθησαν φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που τους είδαν, τους σταμάτησαν για έλεγχο. Σύμφωνα με το epiruschannel.gr, στο αυτοκίνητό τους βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς.


Σύμφωνα με πληροφορίες oι ίδιοι ομολόγησαν ότι στόχος τους ήταν να ανατινάξουν αυτοκίνητα και πούλμαν των οπαδών του Ολυμπιακού, μη υπολογίζοντας ότι θα έθεταν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα οι τρεις συλληφθέντες, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και συνεχίζουν τις καταθέσεις τους.


Έχει σημασία ποια είναι τα παιδιά, που δεν θα τους πείραζε να χαθούν ζωές. Ο πρώτος φοιτητής, υιός δικαστικού,ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης. Ο τρίτος δήλωσε άνεργος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)