Στην 3η θέση το Aphrodisiac στον α' γύρο του ημιτελικού της Eurovision !!!

Στην τρίτη θέση θα εμφανιστεί η ελληνική συμμετοχή με το "Aphrodisiac" και την Ελευθερία Ελευθερίου, τη βραδιά του Α’ ημιτελικού του 57ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στο Μπακού, την Τρίτη 22 Μαΐου. 

Η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των συμμετεχόντων στους δύο ημιτελικούς, καθώς και των έξι χωρών που συμμετέχουν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό- δηλαδή των "Big Five" (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) και του Αζερμπαϊτζάν που φιλοξενεί φέτος τον Διαγωνισμό- πραγματοποιήθηκε στο Μπακού, κατά τη διάρκεια συνάντησης των αρχηγών των αποστολών των 42 χωρών που συμμετέχουν φέτος. 

Η Κύπρος με την Ήβη Αδάμου, που διαγωνίζεται στον ίδιο ημιτελικό, θα εμφανιστεί στη 12η θέση.

Στον τελικό της 26ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους ημιτελικούς- δέκα από κάθε βραδιά. Οι υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι “Big Five” και το Αζερμπαϊτζάν, θα συμμετάσχουν απευθείας στον Τελικό και θα εμφανιστούν στις παρακάτω θέσεις: 1η θέση Ηνωμένο Βασίλειο, 9η θέση Γαλλία, 10η θέση Ιταλία, 13η θέση Αζερμπαϊτζάν, 19η θέση Ισπανία, 20η θέση Γερμανία.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)