Νεκρός ένας εγκλωβισμένος οδηγός που έπεσε πάνω του νταλίκα - Κόπηκε η Εγνατία από Μακεδονία προς Ήπειρο - Κακοκαιρία και αύριο !!! (video)

Χιλιάδες προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που πλήττει από την Τετάρτη τη χώρα και η οποία αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα 24ωρα.

Στην Αττική βρέχει επίσης χωρίς διακοπή, ενώ έχει χιονίσει στην Πάρνηθα. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων για την επιδείνωση του καιρού, από τα δυτικά.

Το απόγευμα έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα 65χρονος οδηγός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου, ενώ άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν φορτηγό - νταλίκα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί από το χιονιά στην Εγνατία οδό, έξω από την Κοζάνη.


Οδηγοί και επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί από τα χιόνια μέσα στα αυτοκίνητά τους, έξω από την πόλη της Κοζάνης, καθώς η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους του νομού, διεξάγεται μετ' εμποδίων.
Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Μακεδονία προς και από την Ήπειρο, καθώς λίγο μετά τις 8.30΄ το βράδυ έκλεισε η Εγνατία οδός, εξαιτίας της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα του αυτοκινητόδρομου, ενώ έκλεισε από τα χιόνια και ο παρακαμπτήριος επαρχιακός δρόμος, Κοίλων - Βατερού Κοζάνης, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα. 

Με πρωτοβουλία των τοπικών υπηρεσιών θα μεταφερθούν με λεωφορεία στην πόλη της Κοζάνης, για να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία, οδηγοί και επιβάτες, ενώ συνεργεία υπαλλήλων, πυροσβέστες και ιδιώτες, με εκχιονιστικά και άλλα μηχανήματα δίνουν μάχη για να ανοίξουν το δρόμους.


http://www.newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)