"Τιτανικός" Η συγκλονιστική ιστορία του υπερωκεάνειου σε τρισδιάστατη εκδοχή !!!

  Εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την εξέλιξη της τεχνολογίας, μετά την πρωτοποριακό "Avatar", ο Τζέιμς Κάμερον θέλει να προσφέρει στο κοινό τον "Τιτανικό" που έσπασε τα ταμεία του αμερικανικού box office... σε μορφή 3D. Προβλέπεται να μας καθηλώσει για ακόμη μια φορά.

Ο Κάμερον και ο παραγωγός της ταινίας, Τζον Λαντάου, παρουσίασαν το προηγούμενο 24ωρο στο Χόλιγουντ ενδεικτικό απόσπασμα 18 λεπτών της νέας ταινίας.

"Είναι μια ταινία που έχουν παρακολουθήσει πολλοί θεατές, κάποιοι αρκετές φορές, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων που δεν την έχουν δει" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κάμερον.

"Λατρεύω το 3D, θεωρώ ότι είναι εντυπωσιακό. Αν είχα τότε κάμερες τρισδιάστατης εικόνας σίγουρα θα είχα κινηματογραφήσει την ταινία σε 3D" σχολίασε.
Η ταινία του 1997, που έκανε ρεκόρ στα ταμεία του αμερικανικού box office με τους πρωταγωνιστές Λεονάρντο ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ να καθιερώνονται ως πετυχημένοι ηθοποιοί στον κινηματογραφικό χώρο.

Το θέμα του ήταν η βύθιση του ιστορικού κρουαζιερόπλοιου στο παρθενικό του ταξίδι το 1912. Η ταινία κέρδισε 11 Όσκαρ και θεωρείται η δεύτερη δημοφιλέστερη ταινία σε πωλήσεις εισιτηρίων στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η τρισδιάστατη εκδοχή της αναμένεται να προβληθεί για πρώτη φορά στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 6 Απριλίου 2012, τέσσερις ημέρες πριν την 100η επέτειο της ημερομηνίας που σάλπαρε το υπερωκεάνειο από το λιμάνι της Νέας Υόρκης.

Hollywood movie  - Titanic 3D Coming in  - 2012 by TheT1TV5News

http://www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)