«Αγανακτισμένοι»: Λεφτά για χημικά υπάρχουν !!!

Επεισοδιακή ήταν η νέα συγκέντρωση των «αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα χθες Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Οι πολίτες δέχτηκαν κύματα επιθέσεων από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να διαλύσουν την συγκέντρωση.
 
Λίγο μετά τις 22:30 δημιουργήθηκε νέα ένταση με πρωταγωνιστές και πάλι τους άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι απώθησαν βίαια τους συγκεντρωμένους με σκοπό να δώσουν και πάλι την λεωφόρο Αμαλίας σε κυκλοφορία.
 
Λίγο πριν το νέο περιστατικό, επικρατούσε ηρεμία στο Σύνταγμα, όπου είχαν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 3.000 «Αγανακτισμένοι», προκειμένου να διαμαρτηρυθούν για τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης. 

Νωρίτερα προκλήθηκε ένταση, καθώς άνδρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν με βιαιότητα εναντίον διαδηλωτών με προφανή στόχο να διαλύσουν τη διαδήλωση. 

Έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και ξυλοκόπησαν συγκεντρωμένους.

Από τη μανία των ΜΑΤ, μια ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίστηκε αιμόφυρτη στο νοσκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Να σημειωθεί πως οι διαδηλωτές ήτν άνθρωποι κάθε ηλικίας, ενώ υπήρχαν και πολλά ανήλικα παιδιά μαζί με τους γονείς τους.

www.newsbomb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)