Προγεννητικός ρατσισμός !!!

Εμποδίζουν, όσο μπορούν, μέσω του προγεννητικού ελέγχου του φύλου, τις γεννήσεις κοριτσιών στην Αλβανία, στην Αρμενία, στο Αζερμπαϊτζάν και στη Γεωργία.
 
Η συγκλονιστική αυτή διαπίστωση περιλαμβάνεται σε σχέδιο ψηφίσματος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ίσως Ευκαιριών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο μάλιστα τονίζεται ότι η προγεννητική επιλογή φύλου, με σαφή προτίμηση προς τα αγόρια, έχει φτάσει σε "ανησυχητικές διαστάσεις" σ αυτές τις τέσσερις χώρες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε η εισηγήτρια του σχετικού ψηφίσματος, Ελβετίδα σοσιαλίστρια βουλευτής Ντόρις Στουμπ, η προγεννητική επιλογή φύλου έχει δημιουργήσει μια ανησυχητική αναλογία υπέρ των αγοριών, που στην Αλβανία, στην Αρμενία και στο Αζερμπαϊτζάν είναι 112 αγόρια για 100 κορίτσια και στη Γεωργία 111 αγόρια για 100 κορίτσια.

Με το ψήφισμά της, που αναμένεται να εγκριθεί από την Ολομέλεια της συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (3-7 Οκτωβρίου 2011), η Επιτροπή απαιτεί από τις κυβερνήσεις των προαναφερθεισών χωρών - μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης να εξηγήσουν τους λόγους και τα αίτια που τους ώθησαν να κατευθύνουν, προς ενίσχυση του ανδρικού πληθυσμού, τον προγεννητικό έλεγχο.
tsekouratoi.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)