Μετέφεραν 2.000 σκύλους στο Βιετνάμ για ... κρέας !!!

Με 6 κατηγορίες συνελήφθησαν 3 άνδρες οι οποίοι μετέφεραν παράνομα σχεδόν 2.000 σκύλους στο Βιετνάμ για ... σφαγή και κατανάλωση. Πριν 2 ημέρες συνελήφθησαν δύο Ταϊλανδέζοι και ένας Βιετναμέζος στα σύνορα Ταϊλάνδης και Λάος. 

Οι Αρχές βρήκαν και σταμάτησαν... το ένα φορτηγό που μετέφερε 600 ζωντανούς σκύλους με τους δύο ύποπτους και στη συνέχεια σταμάτησαν άλλο ένα φορτηγό με 1.200 σκύλους ζωντανούς και συνέλαβαν και τον τρίτο ύποπτο. Οι σκύλοι είχαν προορισμό το Βιετνάμ και τα σφαγεία για το κρέας τους.

Η Αστυνομία κατηγόρησε τους 3 άνδρες για παράνομη μεταφορά ζώων, για εμπόριο ζώων χωρίς άδεια, για μεταφορά σκύλων για τροφή, για κακοποίηση ζώων, για μη εμβολιασμένους σκύλους και για έλλειψη χαρτιών που πιστοποιούσαν εμβολιασμούς.

Όλοι οι σκύλοι ήταν κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι και αρκετοί τραυματισμένοι. Δυστυχώς , κάποιοι από αυτούς είχαν πεθάνει λόγω της άθλιας μεταφοράς τους στα ασφυκτικά γεμάτα κλουβιά και της κακουχίας τους σε αυτά.
 
Για τους επιβιώσαντες σκύλους ζητήθηκαν δωρεές από τροφές και πολλοί ζωόφιλοι προσφέρθηκαν χθες να βοηθήσουν τα ταλαιπωρημένα ζώα.
 
Ακόμη και αξιωματικός της Αστυνομίας προσέφερε χρήματα μαζί με τη γυναίκα του για τη διάσωση των σκύλων. 

animalspress.blogspot.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)