Άνοιξε το Σύνταγμα - Αποχώρησαν οι ταξιτζήδες !!! (video)

Αποχώρησαν οι ιδιοκτήτες ταξί που έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος. Μολαταύτα, απειλούν για απεργία διαρκείας αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους ενώ την Τρίτη (19/7) θα κάνουν νέα συνέλευση. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για πεζή πορεία προς το Σύνταγμα. 

Οι ιδιοκτήτες ταξί είχαν εξαγγείλει 48ωρη απεργία για τις μέρες Δευτέρα (18/7) και Τρίτη (19/7) διαμαρτυρόμενοι για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Το πρωί της
Δευτέρας είχε αναστατωθεί η ομαλή λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά και του αεροδρομίου, των δύο βασικών πυλών εισόδου και εξόδου της χώρας, από τις οποίες διακινούνται καθημερινά χιλιάδες τουρίστες προς τα νησιά και την ελληνική περιφέρεια γενικότερα, εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Στη συνέχεια η κατάσταση άρχισε να ομαλοποιείται ύστερα από απόφαση των οδηγών οι οποίοι πήγαν στη συνέχεια στο Σύνταγμα και προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας αφού η λεωφόρος Συγγρού ήταν αποκλεισμένη από το ύψος του Φιξ μέχρι και την Αμαλίας. 

Η τροχαία είχε στήσει μπλόκο στην λεωφόρο Αμαλίας και Όλγας αλλά και στο ύψος του ΝΙΜΙΤΣ, απέναντι από το Hilton.

Επίσης, ένα τρίτο μπλόκο της Τροχαίας στήθηκε στην περιφερειακή του Υμηττού, για τους ιδιοκτήτες ταξί που κατευθύνονταν στο Κέντρο από την Αττική Οδό.


Αποχωρούν οι ταξιτζήδες από το Σύντανμα by News247
www.cosmo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)