Γίναμε και διαφημιστικό σλόγκαν …σε διαφημιστική καμπάνια κατά της χρεοκοπίας !!!

Η Ουάσιγκτον έχει γεμίσει αφίσες που αναγράφουν το σλόγκαν "Επόμενη στάση: Ελλάδα". Τι πρέπει να κάνουν για να αποφύγουν να ζήσουν τη δική τους ελληνική τραγωδία

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα φοβίζει τους Αμερικανούς, καθώς βλέπουν το χρέος τους να διογκώνεται και οι ΗΠΑ μπαίνουν στο στόχαστρο των αγορών.

Η αμερικανική πρωτεύουσα έχει γεμίσει με διαφημίσεις που έχουν αναρτηθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε στάσεις λεωφορείων, και αναγράφουν με μεγάλα γράμματα το σλόγκαν "Επόμενη στάση: Ελλάδα".

"Αν αυξάνετε το όριο χρέους χωρίς να περιορίζετε τις δαπάνες, θα ζήσετε τη δική σας ελληνική τραγωδία", είναι το σχόλιο που συνοδεύει και επεξηγεί τη συγκεκριμένη φράση.

"Μη χάσετε την τελευταία μας προσπάθεια να τους πιέσουμε για δημοσιονομική υπευθυνότητα", σημειώνει στη σελίδα του στο Facebook ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Bankrupting America.

Καλώντας τους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα, έχει αναρτήσει στη σελίδα ορισμένες φωτογραφίες από τη διαφημιστική αυτή εκστρατεία.
"Αυτό είναι ό,τι αποκαλώ αλήθεια στη διαφήμιση", σχολιάζει ο Mike Flintjer, ενώ η Loretta Cuthbert Castleberry εκφράζει τη βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να έρθει και για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
"Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ας μας βοηθήσει ο Θεός", σημειώνει χαρακτηριστικά.
http://adf.ly/26aBr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)