“Βόμβα” μεγατόνων - Τέλος οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό !!!

- Την απόφαση τους να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά από όσα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό, γνωστοποίησαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

- Ανακοίνωση με αιχμές εναντίον του Παναθηναϊκού, των Γιαννακόπουλων και των θεσμικών οργάνων

- "Για άλλη μια φορά η διαιτησία καθόρισε τον πρωταθλητη" - "Αποχωρούμε αηδιασμένοι και με πόνο καρδιάς"

- Καταρέει το ελληνικό μπάσκετ μετά και την δεδομένη πρόθεση των Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν

"Βόμβα" στα θεμέλια του ελληνικού αθλητισμού έβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Σε μία περίοδο που ο αθλητισμός στην Ελλάδα ταλαιπωρείται από τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο με τα "στημένα" ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με μία αιφνίδια ανακοίνωση γνωστοποίησαν πως φεύγουν αηδιασμένοι.

Μεγαλύτερος, ωστόσο, προβληματισμός και από το χρονικό διάστημα που ανακοινώθηκε η απόφαση της αποχώρησης προκύπτει από τις αιτίες αυτής καθώς οι Αγγελόπουλοι κάνουν λόγο για δικαιοσύνη, ισονομία και ηθική, στοιχεία τα οποία θεωρούν θεμελιώδη και τα οποία καταστρατηγούνται στο ελληνικό μπάσκετ.

Με δεδομένη την πρόθεση και των αδερφών Γιαννακόπουλων να πουλήσουν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αυτό τοι καλοκαίρι, η επόμενη μέρα στο ελληνικό μπάσκετ φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνη καθώς οι δύο οικογένειες ήταν αυτές που με τα χρήματα που δαπανούσαν είχαν μόνιμα σε ρόλο πρωταγωνιστή τις ομάδες τους.


περισσότερα: www.tnsite.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)