Oi "Αγανακτισμένοι" παραμένουν στο Σύνταγμα. Νέο ραντεβού σήμερα το απόγευμα στις έξι !!!

Με τη φράση «η ανηφόρα μόλις ξεκίνησε... Η σκυτάλη πέρασε σε σας» οι δημιουργοί της σελίδας στο Facebook «Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα» δηλώνουν ότι η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση ήταν μόνο η αρχή και δίνουν νέο ραντεβού για σήμερα, Πέμπτη, στις 6:00 το απόγευμα. Μάλιστα, αρκετοί πολίτες διανυκτέρευσαν στην πλατεία Συντάγματος, ενώ η λεωφόρος Αμαλίας δόθηκε στην κυκλοφορία τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι δημιουργοί της σελίδας στο Facebook αναφέρουν ότι «
η αρχική ιδέα όλου αυτού που έγινε ανήκε σε έναν 18χρονο, από εκεί και πέρα όλα.........
πήραν το δρόμο τους».
 
« Άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνθρωποι διαφορετικών απόψεων και άνθρωποι που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους βρίσκονταν σε διαμαρτυρία ήταν εκεί. Ένωσαν τη φωνή τους με όλους μας και δείξαμε τελικά ότι μπορεί να γίνει διαμαρτυρία χωρίς παρατράγουδα, δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να υπερκεράσουμε τα όποια προβλήματα και ενωμένοι να αναζητήσουμε κοινούς στόχους» σημειώνουν.

Οι αναρτήσεις μελών της ιστοσελίδας πολλαπλασιάζονται λεπτό προς λεπτό. «
Και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα. Μην ξεχνάμε όμως ότι για να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει μόνο ειρηνικά και χωρίς κόμματα» γράφει η Ν.Α.

«
Κάθε μέρα με περισσότερο κόσμο!!! Κάθε μέρα!!!» γράφει άλλος ένας «φίλος» της σελίδας.

Τα μηνύματα, άλλωστε, που προτρέπουν σε συνεχείς συγκεντρώσεις, όχι μόνο στο Σύνταγμα, αλλά και σε άλλες πόλεις, είναι δεκάδες.


Πολλές είναι, επίσης, οι φωτογραφίες αλλά και τα ερασιτεχνικά βίντεο που έχουν «ανέβει» στο Διαδίκτυο, από τις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.


Από τις αναρτήσεις που ξεχώρισαν είναι αυτές ξένων πολιτών, κυρίως Ισπανών, που έστελναν µηνύµατα συµπαράστασης.


«
Μπράβο Έλληνες. Όλος ο κόσµος βλέπει τον ήλιο να ανατέλλει στην Ευρώπη. Όλη Ισπανία είναι µαζί σας» έγραψε ένας Ισπανός, ενώ ένας άλλος ευχαριστούσε την Ελλάδα «που έφερε τη Δηµοκρατία στην ανθρωπότητα πριν από χιλιάδες χρόνια και που σήµερα παλεύει γι’ αυτή».

Μηνύµατα συµπαράστασης προς τους διαδηλωτές έστελναν και οι οµογενείς, οι οποίοι παρακολουθούσαν από το Διαδίκτυο την ογκώδη ειρηνική διαδήλωση στο Σύνταγµα
.
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews