Οι Κεραίες Θανάτου απλώνονται παντού !!!

Αντιδράσεις προκαλούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Ζακύνθου !!!


Η τοποθέτηση, πρόσφατα, τεσσάρων κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης, δίχως άδεια και με καλυμμένες τις προεξοχές, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και ύστερα από καταγγελίες το Δημοτικό Συμβούλιο Ζακύνθου εκδήλωσε την πρόθεσή του να παρέμβει αποφασιστικά και να ξηλώσει κάθε κεραία που έχει στηθεί δίχως τις απαιτούμενες από το νόμο αδειοδοτήσεις.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Άκης Λαδικός έπειτα από έρευνα ανακοίνωσε στο σώμα ότι δεν υπάρχει αδειοδότηση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. Παράλληλα, τόνισε ότι γίνεται έρευνα στην Πολεοδομία για να διαπιστωθεί εάν τυχόν έχουν υποβληθεί περιβαλλοντικές μελέτες προς έκδοση αδείας.

Ο δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης, μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε τη διενέργεια ελέγχων από την Πολεοδομία και την επιβολή προστίμων τόσο στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που τα ενοικιάζουν όσο και στους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν παράνομα.

www.newpost.gr

Σε λίγα χρόνια θα καταλάβουν οι ανεγκέφαλοι ιδιοκτήτες σπιτιών που επιτρέπουν την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας και βάζουν το χρήμα πιο πάνω από την υγεία το κακό που έχουν κάνει στον εαυτό τους και στους γύρω !!!

Ας το σκεφτούν πριν είναι πολύ αργά για όλους μας ...
Κεραίες Θανάτου
by zouzounews

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)