Ο Bryan Adams απέκτησε αστέρι στο Hollywood !!!

Το δικό του αστέρι στην φημισμένη λεωφόρο Walk of Fame του Hollywood απέκτησε ο Bryan Adams, που χρειάστηκε να φτάσει τα 51 για να δει το όνομά του μεταξύ εκείνων που ήδη κοσμούν τον εν λόγω δρόμο! «Δεν το φανταζόμουν ποτέ», δήλωσε, ενώ αρνήθηκε να πει το παραμικρό για την βοηθό του, Alicia Grimaldi, που σε λίγους μήνες θα γεννήσει το παιδί του!

Η απονομή στον Καναδό σταρ έγινε υπό βροχή, αυτό όμως δεν πτόησε τους δεκάδες θαυμαστές του που έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν για την τιμή.

«Θυμάμαι να είμαι στο Hollywood στα 16 μου και να χαζεύω τους σταρ... Το να είμαι μέρος όλου αυτού δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό, ήταν άπιαστο για μένα», δήλωσε ο Bryan που διαθέτει πλέον το υπ' αριθμόν 2.435 αστέρι στην Walk of Fame.

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο τραγουδιστής δεν έκανε κανένα σχόλιο για την εγκυμοσύνη της βοηθού του, που είναι 20 χρόνια νεότερη του και ουδείς γνωρίζει ποια είναι η μεταξύ τους σχέση.

Ο Adams γνώρισε την Grimaldi το 2004, όταν εκείνη τον βοήθησε να «στήσει» το φιλανθρωπικό του ίδρυμα και, μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε πως είχε σχέση με μια διαφημίστρια ονόματι Anntonia Harrison. Έλα, όμως, που ο πελαργός μας έρχεται από αλλού...

Ο Καναδός σταρ κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο το 1980, όμως, η επιτυχία ήρθε 3 χρόνια αργότερα, με το «Cuts Like A Knife» και την μπαλάντα «Straight from the Heart». Από τότε μέχρι σήμερα μετρά δεκάδες βραβεία και διακρίσεις, έχει προταθεί για 15 Grammys και έχει βρεθεί στην κορυφή των charts σε 40 χώρες. Παράλληλα με την μουσική, ασχολείται με ανθρωπιστικά θέματα, έχει παρουσιάσει φωτογραφικά λευκώματα σε μουσεία και αίθουσες τέχνης, ενώ είναι ο εκδότης του περιοδικού φωτογραφίας «Ζοο», που κυκλοφορεί ανά τρίμηνο στο Βερολίνο.
www.faretra.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)