Τι συνέβη στο λαβύρινθο του Longleat Safari Park !!!

Έκπληκτοι έμειναν οι εργαζόμενοι στο λαβύρινθο του Longleat Safari Park, στο Ουίλτσάιρ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, όταν τουρίστες άρχισαν να εξέρχονται από αυτόν εντός λίγων λεπτών, ενώ έχει υπολογιστεί ότι για να ολοκληρωθεί ο γύρος του απαιτούνται 90 λεπτά!
 Οι ανυπόμονοι επισκέπτες στράφηκαν στην τεχνολογία των κινητών τους τηλεφώνων, με αποτέλεσμα να βρουν την έξοδο του μήκους 2 μιλίων λαβυρίνθου μέσα σε λίγα λεπτά χάρη στα GPS και φωτογραφίες από το Google Earth. Ο βρετανικός λαβύρινθος υποστηρίζεται ότι αποτελεί το μεγαλύτερο του κόσμου, φτιαγμένος από 16.000 θάμνους που φυτεύτηκαν το 1975.
 
Ο Tim Bentley, προϊστάμενος στο Longleat δήλωσε πως ο λαβύρινθος, παρότι ιδιαιτέρως δημοφιλής, προκαλεί και μεγάλη δυσφορία. Προσφάτως διαπιστώσαμε ότι ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν την έξοδο πολύ συντομότερα από παλιότερα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει γιατί, μέχρι που μπήκα κι ο ίδιος μαζί με τον γαμπρό μου. Έπειτα από 10 λεπτά χαμένοι, γύρισε και μου είπε: κουράστηκα! και έβγαλε το iPhone του, που του έδειξε προς τα που έπρεπε να πάμε. Παρόλο που οι θάμνοι είναι αρκετά ψηλοί, βλέπεις συχνά τους ανθρώπους να κρατούν ψηλά το κινητό τους, ψάχνοντας για σήμα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)