Εσπευσμένες ενέργειες συλλογής Σπόρων στην «Κιβωτό της Σωτηρίας», υποψιάζουν !!!

Όπως αναφέρουν ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία εσπευσμένα ζητήθηκαν 1500 σπόροι πατάτας ( από διαφορετικές ποικιλίες )απο Αγρότες του Περού και οι οποίοι απέστειλαν άμεσα στο
«θησαυροφυλάκιο της ημέρας της καταστροφής» που βρίσκεται στον αρκτικό κύκλο,προκειμένου να να διαφυλαχθεί το μέλλον των συγκεκριμένων ποικιλιών.


Η εσπευμένη αυτή ενέργεια έχει υποψιάσει,,,
τους διεθνής κύκλους οι οποίοι τις ημέρες αυτές αναζητούν τους λόγους και τα αίτια αυτής της ενέργειας. "Είμαστε μπροστά σε κάτι σημαντικό ..." αναφέρουν, που λίγοι γνωρίζουν!!!


Οι διαδικασίες συλλογής σπόρων στην συγκεκριμένη κρύπτη προκειμένου να συλλεχθούν ακολουθούν μια σειρά από διαδικασίες οι οποίες χωρίς να εξηγούν τους λόγους που επισπεύδονται.

Η συγκεκριμένη κρύπτη έχει δημιουργηθεί στον αρκτικό κύκλο για να διαφυλάξει τους σπόρους από τις ποικιλίες τροφίμων σε όλο τον κόσμο έτσι ώστε να προφυλαχθούν από μια παγκόσμιας διαστάσεων καταστροφή που θα προέλθει είτε από ανθρώπινα είτε από «φυσικά» αίτια. Η καταστροφή αυτή βέβαια δεν εμπεριέχει μόνο το χαρακτήρα μιας ξαφνικής μεταβολής αλλά μπορεί να συμβαίνει και τώρα, ιδιαίτερα σε απειλούμενα είδη τροφίμων.

 
Η συγκεκριμένη Κιβωτός της Σωτηρίας άρχισε τη λειτουργία της το Φεβρουάριο του 2008 και ως σκοπό έχει τη φύλαξη όλων των σπόρων που καλλιεργούνται σήμερα στη Γη. Βρίσκεται 130 μέτρα σε ένα βουνό, στον αρκτικό κύκλο όπως αναφέρθηκε και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κρατά όλα τα δείγματα σε κατάσταση ψύξης ακόμη και σε περίπτωση πτώσης της τάσης του ηλεκτρικού ρεύματος ή και ολικής απώλειάς του. Το ίδρυμα GCDT (Global Crop Diversity Trust) που εποπτεύει τη λειτουργία του το περιγράφει ως «την απόλυτη πολιτική ασφάλειας για την παγκόσμια παροχή τροφίμων».



Χιλιάδες χρόνια πριν, την εποχή του μεγάλου κατακλυσμού, η Κιβωτός του Νώε έσωσε κάθε μορφή ζωής , ανθρώπους , ζώα και φυτά. Η Σύγχρονη Κιβωτός που έχει δημιουργηθεί κάτω από τους πάγους της Νορβηγίας ίσως και να είναι και η μοναδική μας ελπίδα μπροστά σε αυτό που έρχεται το 2012. Πρόκειται για μία Τράπεζα Ζωής που έχει κατασκευαστεί να διαρκέσει 10.000 χρόνια. Ουσιαστικά είναι ένα θησαυροφυλάκιο που παραμένει καλά σφραγισμένο μέχρι την «Ημέρα της Κρίσης», οπότε και θα τεθεί σε λειτουργία.






 Πού βρίσκεται η "κιβωτός" σωτηρίας;

Η υπόγεια αυτή βάση κατασκευάστηκε στο απομονωμένο νησί Σβάλμπαρντ στην Αρκτική , μέσα σε ένα βουνό, σε βάθος 100 μέτρων κάτω από τη Γη, με πρωτοβουλία της Νορβηγικής Κυβέρνησης. Μοιάζει με τούνελ 120 μέτρων.

Στο τέλος του τούνελ υπάρχουν τρεις τεράστιοι τσιμεντένιοι θόλοι μέσα στους οποίους θα αποθηκευτούν συνολικά 4,5 εκατομμύρια σπόροι φυτών έτοιμοι να αναπτυχθούν την ώρα και την ημέρα της κρίσης για να αποτελέσουν βασική τροφή για τον άνθρωπο. Οι κατασκευαστές αυτής της σύγχρονης Κιβωτού του Νώε, διαβεβαιώνουν ότι:

«Η Κιβωτός είναι φτιαγμένη για να αντέξει από χτύπημα με πυρηνικά όπλα μέχρι την πτώση στη Γη ενός μεγάλου αστεροειδούς».


www.pentapostagma.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)