Αττική Οδός: ανοίγουν οι μπάρες στα διόδια σήμερα το απόγευμα !!!

Ευρεία συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες ανάμεσα σε κινήσεις πολιτών, φορείς και επιτροπές, σχετικά με το θέμα των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους!

Τη συνάντηση προκάλεσε η δημοτική κίνηση Γαλατσίου "¨ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" και μάλιστα η συνάντηση είχε αρκετά μεγάλη επιτυχία, καθώς πληθώρα φορέων, επιτροπών και κινήσεων πολιτών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρέστησαν στη συζήτηση.

Το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν φυσικά τα διόδια, οι αυξήσεις στις τιμές τους και το αίτημα για δρόμους χωρίς διόδια. Αποφασίστηκαν μάλιστα νέες δυναμικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα με άνοιγμα των μπαρών στα διόδια για ελεύθερη διέλευση των οδηγών.

Ειδικά για την Αττική και το θέμα των διοδίων στην Αττική Οδό, το παναττικό συντονιστικό αποφάσισε το άνοιγμα των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο καθώς και περισσότερες ενέργειες με σκοπό να καταδειχθεί όπως υποστηρίζουν το θέμα των συμβάσεων της Αττικής Οδού.

Μάλιστα, για σήμερα το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί η πρώτη κινητοποίηση, κατά την οποία θα "ανοίξουν" οι μπάρες στα διόδια στους κόμβους Κηφισίας και Μαρκόπουλου της Αττικής Οδού.

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι έκαναν λόγο για μια "διάτρητη" σύμβαση της Αττικής Οδού και το γεγονός οτι η κοινοπραξία έχει ξεπεράσει σε κέρδη το όριο του 13%, που αποτελεί σημείο τομής για παραχώρηση της Αττικής Οδού πίσω στο Δημόσιο, εισπράττοντας παράνομα το αντίτιμο των διοδίων.

www.ypodomes.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)