Ξεκινά αύριο το πατρινό καρναβάλι !!!

Πολλές εκπλήξεις στην πλατεία Γεωργίου !!!
 

Ξεκινούν αύριο οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού, με την καθιερωμένη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Γεωργίου.

Εκπλήξεις, πυροτεχνήματα, και πολύ μουσική είναι τα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν την τελετή έναρξης, μετατρέποντας ταυτόχρονα την πλατεία Γεωργίου σε μια τεράστια πίστα χορού.

Η κεντρική ιδέα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο δήμος, θα εξελιχθεί σε δύο σκηνές, μία στην πλατεία Γεωργίου και η άλλη στον εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων».

Η δράση θα ξεκινήσει με τον τελάλη πάνω στο άρμα του να διαλαλεί την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, ερχόμενος από το Δημαρχείο. Όταν θα φτάσει στην πλατεία Γεωργίου, θα σταματήσει μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο. Εκείνη την στιγμή θα σβήσουν τα φώτα και θα ακουστεί ο ήχος από δυο ντραμς, που θα είναι τοποθετημένα δεξιά και αριστερά του εξώστη του Δημοτικού Θεάτρου.

Το θέατρο αναμένεται να φωτιστεί με εντυπωσιακά χρώματα και ο κεντρικός προβολέας θα πέσει πάνω στον τελάλη, που θα αναγγείλει την έναρξη του καρναβαλιού.

Στην συνέχεια η δράση θα μεταφερθεί στη σκηνή που έχει στηθεί στην πλατεία Γεωργίου, όπου θα εμφανιστούν οι δυο παρουσιαστές της εκδήλωσης, Ζακελίνα Κυρούση και Δημήτρης Πολίτης. Μέσα από έναν καρναβαλικό διάλογο με ατάκες και χιούμορ, θα προετοιμάσουν την επίσημη έναρξη του πατρινού καρναβαλιού 2011, που θα κηρύξει αμέσως μετά ο Δήμαρχος Πατρέων, Γιάννης Δημαράς.

Κατόπιν θα εμφανιστεί ο Βασιλιάς Καρνάβαλος συνοδευόμενος από την Μπάντα του Δήμου και καρναβαλιστές, ενώ καταιγισμός πυροτεχνημάτων θα προσφέρουν ξεχωριστό χρώμα και θέαμα. Επίσης κατά την διάρκεια της τελετής θα βραβευτούν καλλιτέχνες, που συνέβαλαν με την μουσική τους προσφορά στο θεσμό του Πατρινού Καρναβαλιού. Η τελετή έναρξης θα ολοκληρωθεί με ανοικτή γιορτή στην πλατεία Γεωργίου.


www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)