Χωρίς λεωφορεία αύριο το πρωί η Αθήνα !!!

Χωρίς λεωφορεία θα είναι αύριο οι δρόμοι της Αθήνας από τις 11:00 έως τις 16:00 προκειμένου οι εργαζόμενοι να συνεδριάσουν και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεών τους. 

Στο μεταξύ αύριο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Χάρης Τσιόκας έχει συνάντηση με συνδικαλιστές του Μετρό, του Τράμ και των τρόλεϊ, καθώς και με εκπροσώπους των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, οι οποίοι θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Από αύριο επίσης θα δοθεί στη διάθεση του επιβατηγού κοινού η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Το κόστος της κάρτας θα είναι 450 ευρώ, έναντι 350 που ήταν της περσινής, μετά τις αυξήσεις που αποφάσισαν τα συναρμόδια υπουργεία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για μείωση των ελλειμμάτων στο χώρο των αστικών συγκοινωνιών.

Η κάρτα αυτή καλύπτει για τον επιβάτη όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, μετρό μέχρι το σταθμό «Κορωπί» και τον προαστιακό στο τμήμα της γραμμής του Μαγούλα - Πειραιάς - Κορωπί.

Από αύριο θα διατίθεται επίσης και η ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αξίας 200 ευρώ. Εξαιρούνται οι γραμμές express του Αεροδρομίου και το τμήμα Βάρκιζα - Σαρωνίδα της γραμμής Ε22. 

www.enet.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)