Αγροτικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα !!!

Κλείνουν συμβολικά υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας

Κινητοποιήσεις στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας πραγματοποιούν από το πρωί οι αγροτοσυνδικαλιστές της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΠΑΣΥ).

Από τις 11:00 το πρωί, οι αγρότες απέκλεισαν τα υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας στην Πέλλα και την Ημαθία, όπου και σκοπεύουν να παραμείνουν μέχρι και τις 14:00, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις έκαναν και στο νομό Θεσσαλονίκης.

Οι αγρότες της Συσπείρωσης ζητούν, μεταξύ άλλων, να παραμείνει η ΑΤΕ υπό κρατικό έλεγχο, καθώς και την άμεση εξόφληση της παραγωγής ροδάκινων της φετινής και περσινής χρονιάς από τους κονσερβοποιούς και τους εμπόρους, αλλά και αποζημιώσεις για τους πληγέντες αγρότες από χαλάζι - βροχοπτώσεις και εντατικοποίηση των ελέγχων στις αγορές.

Όπως έχει εξαγγείλει η ΠΑΣΥ, οι κινητοποιήσεις θα επαναληφθούν στις 5 Φεβρουαρίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία, «Zootechnia», στη Θεσσαλονίκη. Οριστικές αποφάσεις, πάντως, πρόκειται να ληφθούν αύριο, στη σύσκεψη, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Κιλκίς, στις 11 το πρωί.


www.newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο Τρύγος του Μελιού (Video) !!!

Κόκκινα Βέλη (Red Arrows) στο Φλοίσβο !!! Video by zouzounews

"TuboHotel" Ένα παράξενο ξενοδοχείο !!! (Video)